EGIS SPORTEGYESÜLET

Az EGIS Sportegyesület Asztalitenisz Szakosztálya 2002-ben alakult néhány lelkes kaucsuklabda-kergető jóvoltából.

Elsődleges cél a rendszeres testmozgás barátságos környezetben, jó társaságban. Nem elhanyagolható szempont, hogy ez a sportág minden évszakban űzhető, időjárástól függetlenül.

A lelkes amatőrökből néhányan igazolt versenyzők lettek s beneveztek a Budapesti Asztalitenisz Szövetség kerületi bajnokságába. Ők a 2012-2013-as bajnokságban értek a csúcsra. Az EGIS-I csapata veretlenül nyerte az V. kerületi bajnokságot. Jelenleg két csapatunk vesz részt ebben a versenysorozatban.

A játéklehetőség mindenkinek adott, aki kedvet érez ehhez a sporthoz. Sőt, családtagjait is magával hozhatja! A klubház alagsorában 3 asztal várja az érdeklődőket minden munkanapon 8 órától 20 óráig. Fő játéknapunk a kedd. Ilyenkor szinte minden sportköri tag tiszteletét teszi, vagyis telt ház van.

Versenyidőszakban 18 órakor kezd az aktuálisan itthon játszó csapatunk. Ebben az időpontban csapaton kívüli spotköri tagok csak nézőként tudják látogatni a termet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szakosztályvezető: Darázs Károly

Elérhetőségek:

darazs.karoly(kukac)egis.hu

Telefon: 1585 vagy #9135


túrakerékpáros természetjáró aikikangen tenisz vitorlázás futball hosszútáfutó evezős kosárlabda asztalitenisz sportkörök